Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165

Pedaran pondok:

The Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165 nyaéta robot multi-fungsi anu saluyu sareng gun las alit sareng sedeng. Éta mangrupikeun 6-sumbu nangtung multi-gabungan tipe, kalayan beban maksimum 165Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000 sareng kagunaan pikeun las titik sareng transportasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Las Spot  Katerangan :

The MOTOMAN-SP runtuyan tina Robot las Yaskawa dilengkepan sistem robot canggih pikeun neuleu ngajawab masalah tina situs produksi pikeun palanggan. Ngabakukeun alat-alat, ningkatkeun épisiénsi pamasangan, operasi, sareng perawatan, ngirangan léngkah operasi pangaturan peralatan sareng perawatan, sareng ningkatkeun épisiénsi operasi.

The Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165 nyaéta robot multi-fungsi anu saluyu sareng gun las alit sareng sedeng. Éta nyaéta6-sumbu nangtung multi-sendi ngetik, kalayan beban maksimum 165Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000 sareng kagunaan pikeun las titik sareng transportasi.

Detil Téknis tina  Robot Las Spot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 165Kg 2702mm ± 0,05mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 125 ° / detik 115 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
125 ° / detik 182 ° / detik 175 ° / detik 265 ° / detik

Robot las titik MOTOMAN-SP165 diwangun ku awak robot, sistem kontrol komputer, kotak pengajaran sareng sistem las spot. Kusabab pangurangan gangguan antara alat-alat periferal sareng kabel, simulasi online sareng operasi ngajar langkung gampil. Jinis panangan kerung kalayan kabel internal pikeun las spot ngirangan jumlah kabel antara robot sareng kabinet kontrol, ningkatkeun kamampuan nalika nyayogikeun alat-alat saderhana, mastikeun rentang operasi anu langkung handap, cocog pikeun konfigurasi kapadetan tinggi, sareng ningkatkeun kecepatan-gancang operasi. Nyumbang kana produktivitas.

Dina raraga adaptasi sareng sarat damel gerakan anu fleksibel, robot las spot biasana milih desain dasar robot industri anu diartikulasikeun, anu umumna ngagaduhan genep derajat kabébasan: rotasi pinggang, rotasi panangan ageung, rotasi panangan, rotasi pigeulang, ayun pigeulang sareng pigeulang pulas. Aya dua modeu nyetir: drive hidrolik sareng drive listrik. Diantarana, drive listrik ngagaduhan kaunggulan pangropéa saderhana, konsumsi énergi rendah, kecepatan tinggi, presisi tinggi, sareng kaamanan anu saé, janten éta seueur dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali