YASKAWA laser las robot MOTOMAN-AR900

Pedaran pondok:

Bahan gawena leutik laser las robot MOTOMAN-AR900, 6-sumbu nangtung multi-gabungan ngetik, payload maksimum 7Kg, maksimal manjang horizontal 927mm, cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000, kagunaan kalebet pengelasan arc, pamrosésan laser, sareng penanganan. Éta ngagaduhan stabilitas anu luhur sareng cocog pikeun seueur jinis ieu lingkungan kerja, hemat biaya, mangrupikeun pilihan kahiji seueur perusahaanMOTOMAN Yaskawa robot.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Las Las  Katerangan :

Dibandingkeun sareng model samemehna, anu Séri MOTOMAN-AR tina Robot las arc Yaskawa parantos ningkat kabébasan gerak, kompak sareng ngirangan ukuran robot. Robot tiasa ditempatkeun dina kapadetan tinggi, anu ngahémat rohangan pikeun palanggan dina alat produksi.

Bahan gawena leutik laser las robot MOTOMAN-AR900, 6-sumbu nangtung multi-gabungan ngetik, payload maksimum 7Kg, maksimal manjang horizontal 927mm, cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000, kagunaan kalebet pengelasan arc, pamrosésan laser, sareng penanganan. Éta ngagaduhan stabilitas anu luhur sareng cocog pikeun seueur jinis ieu lingkungan kerja, hemat biaya, mangrupikeun pilihan kahiji seueur perusahaan MOTOMAN Yaskawa robot.

The laser las robot MOTOMAN-AR900 tiasa dilengkepan ku rupa-rupa servo las gun sareng sénsor. Ngaliwatan aksi gancang-gancang, éta tiasa ngirangan beat. Éta ngadopsi desain anu ngirangan gangguan antara panangan sareng alat periferal, sareng cocog pikeunlas bagian leutik.

Detil Téknis tina Robot Las Las :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 7Kg 927mm ± 0,01mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Inovasi ieu robot las laser anyar dina struktur, kinerja sareng fungsi ningkatkeun kabébasan gerak sareng padet awak. Éta parantos sadar kana saderhana prosés instalasi sareng ningkat épisiénsi produksi. Sumawona, perusahaan mangrupikeun panyadia layanan purna jual kelas munggaran Yaskawa, sareng perawatan alat dijamin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali