• Handling Robots
  • Painting Robots
  • Welding Robots
  • Palletizing Robots

Robot Industri

Robot urang didesain pikeun ngahontal otomatisasi industri répolusionér sareng komitmen pikeun nyumbang pikeun ngajawab tantangan bisnis palanggan.

  • GP25

    GP25

    Robot penanganan tujuan umum Yaskawa MOTOMAN-GP25, kalayan fungsi anu jétu sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian ageung.

  • MPX1150

    MPX1150

    Robot nyemprot mobil MPX1150 cocog pikeun nyemprotkeun karya anu alit. Éta tiasa nyandak massa maksimum 5Kg sareng perpanjangan maksimum maksimal 727mm. Éta tiasa dianggo pikeun nanganan sareng nyemprot. Éta dilengkepan kabinét kontrol miniaturized DX200 khusus pikeun nyemprot, dilengkepan pendant ajar standar sareng liontin ngajar-ngabeledug anu tiasa digunakeun di daérah anu bahaya.

  • AR900

    AR900

    Robot las laser workpiece leutik MOTOMAN-AR900, tipe sumbu vertikal 6-sumbu, muatan maksimum 7Kg, maksimal manjang 927mm, cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000, ngagunakeun kalebet las busur, pamrosésan laser, sareng penanganan. Éta ngagaduhan stabilitas anu luhur sareng cocog pikeun seueur jinis ieu lingkungan kerja, hemat biaya, mangrupikeun pilihan kahiji seueur perusahaan MOTOMAN Yaskawa robot.

Kadatangan Anyar

Salaku tambahan pikeun produk kinerja tinggi, kami nyayogikeun palayanan integrasi robot anu tiasa dipercaya, damel aman sareng éfisién - bahkan dina kaayaan anu ekstrim.

Integrasi robot panyadia jasa

  • rewarding
  • robots to be shipped
  • warehouse robot packing

Didirikeun dina 23 Pébruari 2011, Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi komprehensif anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi, sareng pamasaran alat sareng bahan dina bidang robot industri, las sareng motong, sareng nyayogikeun jasa téknis komprehensif. Produk utama perusahaan: robot Yaskawa, sél damel las, stasiun kerja las, ruang damel las, alat las sareng asesoris. Produk seueur dianggo dina las busur, las titik, gluing, motong, nanganan, palletizing, lukisan, panilitian ilmiah sareng pangajaran. Nyayogikeun desain peralatan otomatisasi, instalasi sareng jasa purna jual pikeun pabrik bagian otomatis.

Téknologi Cina mangrupikeun anu pangsaéna di dunya sareng kabijakan MAEDA "Didamel di Cina" hartosna kelas luhur, prosés pangwangunan anu tetep sareng pabrik di jero Cina.

Produk Fitur

Aplikasi pikeun Mini Crane urang teu aya watesna. Di dieu anjeun bakal ningali galéri gambar sareng pidéo pikeun mendakan inspirasi pikeun padamelan salajengna.