YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

Pedaran pondok:

YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250, robot nyemprot leutik kalayan 6-sumbu nangtung multi-gabungan, beurat maksimum nyaéta 5Kg, sareng kisaran maksimum nyaéta 1256mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol NX100 sareng utamina dianggo pikeun nyemprot, nanganan sareng nyemprotkeun padamelan alit, sapertos telepon sélulér, reflektor, jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Nyemprot Robot  Katerangan :

The MOTOMAN-EPX runtuyan tina Yaskawa robot gaduh struktur pigeulang anu cocog pikeun workpiece, panangan nganggo pipa built-in, sareng kabinet kontrol kinerja tinggi, sareng sajabana, pikeun ngahontal operasi panyemprotan anu berkualitas. Séri EPX ngagaduhan barisan produk anu euyeub, sareng aya robot semprot anu cocog pikeun bahan padamel anu ageung sareng alit, sahingga langkung seueur pilihan pikeun pangguna.

MOTOMAN-EPX1250, robot nyemprot alit nganggo 6-sumbu nangtung multi-gabungan, beurat maksimum nyaéta 5Kg, sareng kisaran maksimum nyaéta 1256mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol NX100 sareng utamina dianggo pikeun nyemprot, nanganan sareng nyemprotkeun padamelan alit, sapertos telepon sélulér, reflektor, jsb.

Detil Téknis tina  Nyemprot Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 5Kg 1256mm ± 0.15mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
110Kg 1,5kVA 185 ° / detik 185 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
185 ° / detik 360 ° / detik 410 ° / detik 500 ° / detik

Cét nyemprotkeun robot umumna disetir ku hidrolik sareng ngagaduhan karakteristik tindakan gancang sareng kinerja ngabeledug anu saé. Pangajaran tiasa diwujudkeun ku ngajar sacara langsung atanapi nunjukkeun point.Lukisan robot loba dipaké di departemén produksi karajinan sapertos mobil, méter, alat listrik, sareng enamel. Kelas ledakan-buktina pakait sareng T JapaneseS Jepang, FM, ATEX, sareng kaamanan produksi dijamin.

Anu leutik nyemprot robot MOTOMAN-EPX1250 sadar rupa-rupa gerak sareng struktur kompak. Metode instalasi gratis sareng kabinet kontrol leutik nyumbang kana ngahémat rohangan di kamar nyemprot. Éta tiasa dipasang ku gun semprot cangkir rotary leutik, sahingga ngahontal panyemprotan kualitas luhur, ningkatkeun kualitas nyemprot sareng pemanfaatan bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali