Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx3500

Pedaran pondok:

The Mpx3500 Semprot Palapis Robot Gaduh Kapasitas Beban Pigeulangan Luhur, Kapasitas Beban Maksimum 15kg, Kisaran Dinamis Maksimum 2700mm, Pendant Layar Sentuh Gampang Dipaké, Reliabilitas Tinggi Sareng Kinerja Unggul Mutlak. Mangrupikeun Alat Semprot Anu Idéal Pikeun Awak Sacara Otomatis Sareng Bagian-bagianna, Kitu ogé Rupa-rupa Aplikasi Séjénna, Kusabab Éta Nyiptakeun Perlakuan Permukaan anu Halus, Lengkep, Lukisan Cekap Sareng Aplikasi Distribusi.


Detil Produk

Tanda Produk

Semprot Palapis Robot  Katerangan :

The Mpx3500 Semprot Palapis Robot Gaduh Kapasitas Beban Pigeulangan Luhur, Kapasitas Beban Maksimum 15kg, Kisaran Dinamis Maksimum 2700mm, Pendant Layar Sentuh Gampang Dipaké, Reliabilitas Tinggi Sareng Kinerja Unggul Mutlak. Mangrupikeun Alat Semprot Anu Idéal Pikeun Awak Sacara Otomatis Sareng Bagian-bagianna, Kitu ogé Rupa-rupa Aplikasi Séjénna, Kusabab Éta Nyiptakeun Perlakuan Permukaan anu Halus, Lengkep, Lukisan Cekap Sareng Aplikasi Distribusi.

Desain Kompak tina Armén Robotic ledakan-Buktina Mpx3500 Ngabantosan Ngaleungitkeun Campuran Antara Selang Sareng Bagian / Fixtures, Sedengkeun Ogé Ngajamin Waktos Siklus Pangsaéna Sareng Kadatangan Robot / Entry. Mpx3500Pigeulangan Éta Suwung, Sareng Diaméter Batin Pigeulangan nyaéta 70 Mm.

Motoman Mpx3500 Bakal Ngahasilkeun Anjeun Kauntungan Anu Teu Ter kaitung Sareng Ultimate Versatility, Kusabab Tiasa Dipasang Dina Lantai, Tembok Atawa Siling. Controller Dipasangkeun sareng Nyaéta Dx200-Factory Mutual (Fm) Level 1, Div. 1 Tingkat Intrinsik Aman (ngabeledug-Bukti) Tingkat.

Detil Téknis tina  Semprot Palapis Robot:

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 15kg 2700mm ± 0.15mm
Beurat Sasayogian tanaga s Axis l Axis
590kg 3kva 100 ° / detik 100 ° / detik
u Axis r Axis b Sumbu Taksi
110 ° / detik 300 ° / detik 360 ° / detik 360 ° / detik

Anu Nyemprot Ledakan-Bukti Arm mékanis Mpx3500 Boga Kualitas Nyemprot Tinggi, Nyemprot Akurat Nurutkeun Lintasan, Tanpa Offset, Sareng Sampurna Ngadalikeun Dimimitian Semprot Gun. Kandel Nyemprot Dikendalikeun Dina Nilai Anu Ditetepkeun Sareng Deviasi Dikendalikeun Sahenteuna. Mibanda reliabilitas tinggi sareng waktos anu hartosna panjang pisan antara kagagalan. Éta tiasa dianggo sacara teras-terasan dina sababaraha shift unggal dinten, anu tiasa ningkatkeun produksi sareng nyiptakeun manpaat anu langkung luhur pikeun perusahaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali