Robot Palletizing

  • YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ palletizing robot

    Robot palletizing YASKAWA MOTOMAN-MPL160

    Robot palletizing MOTOMAN-MPL160Ⅱ, 5-sumbu nangtung multi-sendi tipe, massa beban maksimum 160Kg, perpanjangan maksimum maksimal 3159mm, kalayan kecepatan-gancang sareng ciri stabil. Sadaya poros gaduh kaluaran daya anu rendah, henteu kedah pager kaamanan, sareng alat mékanisna saderhana. Sareng ngagunakeun sumbu L-sumbu panjang palletizing cocog sareng sumbu U pikeun ngahontal kisaran palletizing panggedéna sareng minuhan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.

  • Yaskawa palletizing robot MOTOMAN-MPL300Ⅱ

    Robot Yaskawa palletizing MOTOMAN-MPL300Ⅱ

    Ieu fléksibel pisan Robot Yaskawa 5-sumbu palétis sacara efektif tiasa ngadamel beban tanpa mangaruhan kagancangan atanapi kinerja, sareng stabil sareng gampang dijaga. Éta ngahontal kagancangan panggancangna sadunya ngalangkungan panerapan motor servo low-speed inersia sareng téknologi kontrol high-end, sahingga nyingkat waktos némbak jalan, ningkatkeun épisiénsi otomatisasi, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun pangguna.

  • YASKAWA palletizing robot MPL500Ⅱ

    Robot palastik YASKAWA MPL500Ⅱ

    The YASKAWA robot palletizing MPL500Ⅱ ngadopsi struktur kerung dina panangan robot, anu nyingkahan gangguan antara kabel sareng sadar gangguan nol antara kabel, perangkat keras sareng alat periferal. Sareng panggunaan sumbu L-panjang-sumbu sareng sumbu U cocog pikeun palét nyadar kisaran palététis pangageungna.

  • YASKAWA palletizing robot MPL800Ⅱ

    Robot palasik YASKAWA MPL800Ⅱ

    Logistik kotak-gancang sareng presisi tinggi Robot palasik YASKAWA MPL800Ⅱ ngagunakeun sumbu L-panjang sareng sumbu U cocog pikeun palét pikeun ngahontal kisaran palletizing panggedéna. Struktur kontrol sumbu T-sumbu tiasa ngandung kabel pikeun nyingkahan gangguan Nol tina pakakas parangkat sareng periferal. Parangkat lunak palletizing MOTOPAL tiasa dipasang, sareng programmer ngajar tiasa dianggo pikeun operasi palletizing. Program palletizing sacara otomatis dihasilkeun, waktos pamasanganna pondok, langkung merenah pikeun milih atanapi ngalih operasi, saderhana sareng gampang diajar, sareng ningkatkeun efisiensi operasi.