Yaskawa Genep-Axis Nanganan Robot Gp20hl

Pedaran pondok:

The YASKAWA genep sumbu nanganan robot GP20HLngagaduhan beban maksimal 20Kg sareng perpanjangan maksimum 3124mm. Éta ngagaduhan jangkauan anu panjang sareng tiasa ngahontal kinerja anu tepat pikeun ngaoptimalkeun produktivitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The YASKAWA genep sumbu nanganan robot GP20HL ngagaduhan beban maksimal 20Kg sareng perpanjangan maksimum 3124mm. Éta ngagaduhan jangkauan anu panjang sareng tiasa ngahontal kinerja anu tepat pikeun ngaoptimalkeun produktivitas.

The genep sumbu nanganan robot GP20HL utamina dianggo pikeun ngamuat sareng ngabongkar momotanana, penanganan bahan, bungkus, metik, palletizing, dll Dina waktos anu sasarengan, siklus produksi ningkat sareng épisiénsi produksi ningkat.

The nanganan robot GP20HL tiasa dianggo pikeun panempatan jarak jauh dina tata letak kapadetan tinggi, sareng panangan luhur anu disederhanakeun tiasa ngahubungi bagian dina rohangan anu sempit. . Robot ieu ngagaduhan rupa-rupa gerakan pigeulang, torsi tinggi, sareng rupa-rupa tata letak sareng aplikasi anu lumaku. Rarancang sareng perawatan hiji kabel listrik langkung ringkes sareng éfisién.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 20Kg 3124mm ± 0.15mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
560Kg 4.0kVA 180 ° / detik 180 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
180 ° / detik 400 ° / detik 430 ° / detik 630 ° / detik

Kombinasi tina Robot séri GP sareng pengontrol anyar YRC1000 sareng YRC1000micro sadar kana kecepatan gerakan pangluhurna sadunya, akurasi lintasan, sareng tahan lingkungan. Éta cocog pikeun aplikasi di pasar 3C dina grinding, assembling, handling, and testing. "Manajer umum Yaskawa Electric (Cina) Co., Ltd. Saikawa Seigo Nishikawa nyarios yén kusabab komponén utama nganggo produk Yaskawa nyalira, éta tiasa ngahontal waktos pangiriman anu langkung pondok. Kuring yakin éta pasti bakal nyumponan kabutuhan konsumén urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali