YASKAWA calakan nanganan robot MOTOMAN-GP35L

Pedaran pondok:

The YASKAWA calakan nanganan robot MOTOMAN-GP35L ngagaduhan kapasitas beban-maksimal 35Kg sareng kisaran pemanjangan maksimum 2538mm. Dibandingkeun sareng modél anu sami, éta ngagaduhan panangan anu langkung panjang sareng ngalegaan kisaran aplikasi na. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun transportasi, pikt / bungkus, palététis, dirakit / distribusi, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The YASKAWA calakan nanganan robot MOTOMAN-GP35L ngagaduhan kapasitas beban-maksimal 35Kg sareng kisaran pemanjangan maksimum 2538mm. Dibandingkeun sareng modél anu sami, éta ngagaduhan panangan anu langkung panjang sareng ngalegaan kisaran aplikasi na. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun transportasi, pikt / bungkus, palététis, dirakit / distribusi, jst.

Beurat awak tina robot penanganan calakan MOTOMAN-GP35L nyaéta 600Kg, kelas panyalindungan awak nyoko kana standar IP54, kelas perlindungan sumbu pigeulang nyaéta IP67, sareng ngagaduhan struktur anti-gangguan anu padet. Métode pamasangan kalebet lantai-dipasang, tibalik-handap, dipasang témbok, sareng condong, anu tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 35Kg 2538mm ± 0,07mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
600Kg 4.5kVA 180 ° / detik 140 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
178 ° / detik 250 ° / detik 250 ° / detik 360 ° / detik

Jumlah kabel antara MOTOMAN-GP35L robot penanganan calakan sareng kabinet kontrol diréduksi, anu ningkatkeun pananggulanganana bari nyayogikeun alat-alat saderhana, anu ageung ngirangan waktos kanggo operasi ngagantian kabel biasa. Desain pangirangan gangguan ngamungkinkeun palebuan kapadetan robot, sareng panangan luhur anu ngalir ngamungkinkeun aksés gampang kana bagian-bagian dina daérah anu sempit. Anténeu anu diperpanjang tiasa ngaoptimalkeun kisaran robot, sareng gerakan pigeulang anu lega ngaleungitkeun kasempetan pikeun gangguan, sahingga ningkatkeun kalenturan aplikasi. Sababaraha posisi pamasangan pikeun alat sareng sensor ngagampangkeun integrasi gampang pikeun nyumponan sarat proyék anu unik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali