YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP180

Pedaran pondok:

YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP180 manipulator penanganan universal multifungsi, 6-sumbu nangtung multi-gabungan robot, tiasa nyandak beurat maksimum 180Kg, sareng kisaran maksimum gerak 2702mm, cocog pikeun Lomari kontrol YRC1000.


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali