YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP200R

Pedaran pondok:

MOTOMAN-GP200R, 6 sumbu nangtung multi-gabungan, robot penanganan industri, kalayan kabeungharan fungsi sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian-bagian anu seueur. Beban maksimum nyaéta 200Kg, kisaran tindakan maksimum nyaéta 3140mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

Pamakéan tina nanganan robot dina seueur bidang produksi parantos ngabuktikeun yén éta ngagaduhan peran anu saé pikeun ningkatkeun tingkat otomatisasi produksi, ningkatkeun produktivitas tanaga gawé sareng kualitas produk, manpaat ékonomi, sareng ningkatkeun kaayaan padamelan padamel.

MOTOMAN-GP200R, 6 sumbu nangtung multi-gabungan, robot penanganan industri, kalayan kabeungharan fungsi sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian-bagian anu seueur. Beban maksimum nyaéta 200Kg, kisaran tindakan maksimum nyaéta 3140mm, sareng éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000. Kagunaan kalebet penanganan, pikt / bungkus, palétisasi, perakitan / distribusi, jst.

The Robot penanganan industri GP200R ngirangan jumlah kabel antara robot sareng kabinet kontrol, ningkatkeun daya tahan nalika nyayogikeun alat-alat saderhana. Rak tiasa sacara épéktip ngagunakeun rohangan, sareng ngawujudkeun tata letak sirkuit warni ngalangkungan kombinasi sareng robot sanés. Langkung merenah pikeun kerjasama sareng alat sanés.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 200Kg 3140mm ± 0,05mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 90 ° / detik 85 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
85 ° / detik 120 ° / detik 120 ° / detik 190 ° / detik

Ditilik tina produk anu diluncurkeun ku robot dunya di sababaraha taun ka pengker, éta Robot penanganan industri seri GP téknologi berkembang dina arah kecerdasan, modularitas sareng sistematisasi. Tren pamekaranana utamina: modularization sareng konfigurasi ulang struktur; téknologi kontrol Kabuka, PCisasi sareng jaringan sistem; digitalisasi sareng desentralisasi téknologi drive servo; kepraktisan téknologi fusi multi-sénsor; optimalisasi desain lingkungan kerja sareng kalenturan operasi, ogé jaringan sareng kecerdasan sistem.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali