Yaskawa Spot Las Robot SP210

Pedaran pondok:

The Robot Yaskawa Spot Las Workstation SP210 ngagaduhan beban maksimal 210Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Kagunaanna kaasup titik las sareng penanganan. Éta cocog pikeun listrik, listrik, mesin, sareng industri mobil. Widang anu paling sering dianggo nyaéta lokakarya otomatis pikeun badan mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Keterangan Robot Las Spotting :

The Robot Yaskawa Spot Las Workstation SP210 ngagaduhan beban maksimal 210Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Kagunaanna kaasup titik las sareng penanganan. Éta cocog pikeun listrik, listrik, mesin, sareng industri mobil. Widang anu paling sering dianggo nyaéta lokakarya otomatis pikeun badan mobil.

The Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP210, 6-sumbu nangtung multi-sendi ngajantenkeun robot langkung fleksibel sareng gampang ngalakukeun langkung seueur tindakan. Luyu sareng kontrol énggalkabinet YRC1000, éta mangrupikeun robot multifungsi kalayan épisiénsi produksi anu langkung luhur. Upami las busur manual dianggo pikeun las aci, intensitas tanaga padamel pagawé kalintang luhurna, konsistensi produkna kirang, sareng épisiensi produksi na handap. Saatos workstation las otomatis diadopsi, kualitas las sareng konsistensi produk ogé ningkat pisan.

Detil Téknis tina  Robot Las Spot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 210Kg 2702mm ± 0,05mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
1080Kg 5.0kVA 120 ° / detik 97 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
115 ° / detik 145 ° / detik 145 ° / detik 220 ° / detik

Robot las spot SP210 ngalakukeun las titik operasi saluyu sareng tindakan, urutan sareng parameter anu ditetepkeun ku program pengajaran, sareng prosés na sacara otomatis otomatis. Sareng robot ieu ngalegaan kisaran gerak sumbu Sunda (rotasi pigeulang), sumbu B (ayunan pigeulang), sareng sumbu T (rotasi pigeulang) nalika dilengkepan gun las. Jumlah titik per robot parantos ditingkatkeun, sareng efisiensi produksi parantos ningkat pisan.

The workstation robot las titik kalebet sistem kontrol, supir, sareng komponén éksékutip sapertos motor, mékanisme mékanis, sareng sistem mesin las. Éta tiasa ngalengkepan pagawéan las sacara mandiri, atanapi tiasa dianggo dina jalur produksi otomatis salaku bagian prosés tina prosés las, janten "stasiun" anu ngagaduhan fungsi las dina jalur produksi, ngabébaskeun tenaga kerja sareng ngajantenkeun produksi langkung gampang sareng éfisién.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali