Nanganan Robot

  • Yaskawa Motoman Gp7 Handling Robot

    Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp7

    Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7mangrupikeun robot ukuran leutik pikeun pananganan umum, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian ageung. Éta ngagaduhan beban maksimum 7KG sareng perpanjangan maksimum maksimal 927mm.

  • Yaskawa Motoman Gp8 Handling Robot

    Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp8

    YASKAWA MOTOMAN-GP8mangrupikeun bagian tina séri robot GP. Beban maksimum na 8Kg, sareng jajaran gerak na nyaéta 727mm. Beban ageung tiasa dilaksanakeun dina sababaraha daérah, nyaéta waktos anu paling luhur anu diijinkeun ku pigeulang tingkat anu sami. 6-sumbu vertikal multi-gabungan ngadopsi bentuk sabuk, bentuk leutik sareng langsing bentuk panangan pikeun ngaleutikan daérah gangguan sareng tiasa disimpen dina sagala rupa alat dina situs produksi pangguna.

  • Yaskawa Handling Robot Motoman-Gp12

    Yaskawa Ngatur Robot Motoman-Gp12

    The Yaskawa nanganan robot MOTOMAN-GP12, robot 6 sumbu multi-tujuan, utamina dianggo pikeun kondisi kerja majemuk tina rakitan otomatis. Beban kerja maksimum nyaéta 12kg, radius kerja maksimum nyaéta 1440mm, sareng akurasi posisi nyaéta 0,06mm.

  • Yaskawa Six-Axis Handling Robot Gp20hl

    Yaskawa Genep-Axis Nanganan Robot Gp20hl

    The YASKAWA genep sumbu nanganan robot GP20HLngagaduhan beban maksimal 20Kg sareng perpanjangan maksimum 3124mm. Éta ngagaduhan jangkauan anu panjang sareng tiasa ngahontal kinerja anu tepat pikeun ngaoptimalkeun produktivitas.

  • Yaskawa Handling Robot Motoman-Gp25

    Yaskawa Ngatur Robot Motoman-Gp25

    The Yaskawa MOTOMAN-GP25 robot penanganan tujuan umum, kalayan pungsi anu euyeub sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian massal.

  • YASKAWA intelligent handling robot MOTOMAN-GP35L

    YASKAWA calakan nanganan robot MOTOMAN-GP35L

    The YASKAWA calakan nanganan robot MOTOMAN-GP35L ngagaduhan kapasitas beban-maksimal 35Kg sareng kisaran pemanjangan maksimum 2538mm. Dibandingkeun sareng modél anu sami, éta ngagaduhan panangan anu langkung panjang sareng ngalegaan kisaran aplikasi na. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun transportasi, pikt / bungkus, palététis, dirakit / distribusi, jst.

  • YASKAWA MOTOMAN-GP50 loading and unloading robot

    YASKAWA MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot

    The YASKAWA MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot ngagaduhan beban maksimum 50Kg sareng kisaran maksimum 2061mm. Ngalangkungan fungsi anu inti sareng komponenana inti, éta tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna sapertos bagian anu nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah.

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R

    YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN GP165R

    YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN GP165R ngagaduhan beban maksimum 165Kg sareng kisaran dinamis maksimum 3140mm. 

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180

    YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP180

    YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP180 manipulator penanganan universal multifungsi, 6-sumbu nangtung multi-gabungan robot, tiasa nyandak beurat maksimum 180Kg, sareng kisaran maksimum gerak 2702mm, cocog pikeun Lomari kontrol YRC1000.

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP200R

    YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN-GP200R

    MOTOMAN-GP200R, 6 sumbu nangtung multi-gabungan, robot penanganan industri, kalayan kabeungharan fungsi sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian-bagian anu seueur. Beban maksimum nyaéta 200Kg, kisaran tindakan maksimum nyaéta 3140mm.

  • YASKAWA handling robot MOTOMAN-GP225

    YASKAWA nanganan robot MOTOMAN-GP225

    The Robot penanganan gravitasi skala gedé YASKAWA MOTOMAN-GP225 ngagaduhan beban maksimum 225Kg sareng kisaran gerakan maksimum 2702mm. Panggunaan IIts kalebet transportasi, pikt / bungkus, palétisasi, perakitan / distribusi, jst.