Yaskawa nyemprot robot MOTOMAN-MPX2600

Pedaran pondok:

The Yaskawa Otomatis Nyemprot Robot Mpx2600 Dilengkepan Colokkeun Kamana-mana, Anu Tiasa Dipasang sareng Bentuk Peralatan Anu Béda. Panangan Boga Pipa Mulus. Lengan Rongga Kaliber ageung Dianggo Pikeun Nyegah gangguan Cat sareng Pipa Udara. Robot Tiasa Dipasang Dina Lahan, Dipasang Dina Tembok, Atanapi Terbalik Pikeun Ngahontal Tata Letak anu Fleksibel. Koréksi Posisi Gabungan Robot Ngalegaan Rentang Gerak Épéktip, Sareng Obyek Pikeun Dicét tiasa Ditempatkeun Di Caket Robot.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Nyemprot Otomatis   Katerangan :

Pamakéan Of Yaskawa's Automated Spraying Robot Motoman-Mpx2600 Kaasup Penanganan Sareng Nyemprot. Widang Aplikasi Kalebet Nyemprot Mobil, Nyemprotkeun TV, Nyemprot Telepon Seluler, Nyemprot Plastik, Nyaburan Peralatan Palapis, Jst. Éta Ngadopsi Lengan Kaliber ageung Kaliber, Tipe Multi-Joint Vertical Vertical Multi-Joint, Beban Maksimum 15kg, Sareng Kisaran Maksimum Gerak 2000mm. Ganda Semprot Leutik Sareng Tiasa Dipasang Pikeun Ngahontal Nyemprot Berkualitas Tinggi.

The Yaskawa Otomatis Nyemprot Robot Mpx2600 Dilengkepan Colokkeun Kamana-mana, Anu Tiasa Dipasang sareng Bentuk Peralatan Anu Béda. Panangan Boga Pipa Mulus. Lengan Rongga Kaliber ageung Dianggo Pikeun Nyegah gangguan Cat sareng Pipa Udara. Robot Tiasa Dipasang Dina Lahan, Dipasang Dina Tembok, Atanapi Terbalik Pikeun Ngahontal Tata Letak anu Fleksibel. Koréksi Posisi Gabungan Robot Ngalegaan Rentang Gerak Épéktip, Sareng Obyek Pikeun Dicét tiasa Ditempatkeun Di Caket Robot.

The Yaskawa Otomatis Nyemprot Robot Mpx2600 Ngadopsi Kabinet Kontrol Leutik Dieunakeun Ku Unit Anu Pisan Cocog Pikeun Nyemprot Tujuan. Jangkungna Kira-kira 30% Langkung Leutik tibatan Modél Asli, Sareng Boga Pendant Ajarkeun Standar Sareng Pendantaran Bukti-ledakan Pikeun Area Bahaya. 

Detil Téknis tina  Robot Nyemprot Otomatis:

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 15kg 2000mm ± 0.2mm
Beurat Sasayogian tanaga s Axis l Axis
485kg 3kva 120 ° / detik 120 ° / detik
u Axis r Axis b Sumbu Taksi
125 ° / detik 360 ° / detik 360 ° / detik 360 ° / detik

The Otomatis Nyemprot Robot Mpx2600 Tiasa Nyadar Nyemprot Cerdas, Produksi Fleksibel, Efisiensi Nyemprot Tinggi, Lapisan Permukaan Seragam Produk Anu Dihasilkeun, Sareng Robot Gampang Dioperasikeun sareng Ngajaga. Mangrupikeun Pembantu Anu Saé Pikeun Operasi Nyemprot Perusahaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali