YASKAWA Otomatis robot las AR1440

Pedaran pondok:

Robot las otomatis AR1440, kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi, fungsi spatter rendah, operasi kontinyu 24 jam, cocog pikeun ngelas baja karbon, stainless steel, lambar galvanis, alloy aluminium sareng bahan sanésna, seueur dianggo dina sababaraha bagian mobil, logam Mebel, alat kabugaran, mesin rékayasa sareng proyek las séjén. 


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Las Otomatis   Katerangan :

Robot las otomatis AR1440, kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi, fungsi spatter rendah, operasi kontinyu 24 jam, cocog pikeun ngelas baja karbon, stainless steel, lambar galvanis, alloy aluminium sareng bahan sanésna, seueur dianggo dina sababaraha bagian mobil, logam Mebel, alat kabugaran, mesin rékayasa sareng proyek las séjén. ,

Robot MOTOMAN-AR1440 robot otomatis pinuh gaduh beban maksimal 12Kg sareng kisaran maksimum 1440mm. Kagunaan utama nyaéta las busur, pamrosésan laser, penanganan, sareng anu sanésna. Kecepatan maksimum na dugi ka 15% langkung luhur tibatan model anu tos aya!

Detil Téknis tina Robot Las Otomatis  :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 12Kg 1440mm ± 0,02mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
130Kg 1,5kVA 260 ° / detik 230 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
260 ° / detik 470 ° / detik 470 ° / detik 700 ° / detik

Anjeun tiasa ngawangun workstation robot las kanggo las bagian panjang (bagian knalpot, sareng sajabana). Ngaliwatan gabungan dua Yaskawa MOTOMAN robot sareng las positioner MOTOPOS, las koordinasi poros duplex tiasa dilakukeun. Las kualitas luhur kalayan efisiensi produksi tinggi tiasa dihontal sanajan ngelas bagian panjang.

Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun las komponén anu épisién ngalangkungan tindakan terkoordinasi tina 3 robot Yaskawa MOTOMAN. Dua robot penanganan nyepeng bahan padamelan sareng ngalih kana posisi las anu paling merenah. Dina posisi anu paling cocog pikeun las, pikeun mastikeun kualitas las stabil. Saatos las réngsé, robot langsung ngalaksanakeun operasi penanganan, anu tiasa nyederhanakeun alat penanganan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali