Lukisan Robot

  • YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

    YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

    YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250, robot nyemprot leutik kalayan 6-sumbu nangtung multi-gabungan, beurat maksimum nyaéta 5Kg, sareng kisaran maksimum nyaéta 1256mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol NX100 sareng utamina dianggo pikeun nyemprot, nanganan sareng nyemprotkeun padamelan alit, sapertos telepon sélulér, reflektor, jsb.

  • YASKAWA AUTOMOBIL spraying robot MPX1150

    YASKAWA AUTOMOBIL nyemprot robot MPX1150

    The mobil nyemprot robot MPX1150 cocog pikeun nyemprotkeun hasil karya alit. Éta tiasa nyandak massa maksimum 5Kg sareng perpanjangan maksimum maksimal 727mm. Éta tiasa dianggo pikeun nanganan sareng nyemprot. Éta dilengkepan kabinét kontrol miniaturized DX200 khusus pikeun nyemprot, dilengkepan pendant ajar standar sareng liontin ngajar-ngabeledug anu tiasa digunakeun di daérah anu bahaya.

  • Yaskawa Painting Robot Motoman-Mpx1950

    Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx1950

    Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx1950

    Jinis multi-gabungan nangtung 6-sumbu ieu ngagaduhan beban maksimum 7Kg sareng kisaran maksimum 1450mm. Éta ngadopsi desain panangan kerung sareng langsing, anu cocog pisan pikeun masang nozel alat panyemprot, sahingga ngahontal panyemprotan anu saé sareng stabil.

  • Yaskawa spraying robot MOTOMAN-MPX2600

    Yaskawa nyemprot robot MOTOMAN-MPX2600

    The Yaskawa Otomatis Nyemprot Robot Mpx2600 Dilengkepan Colokkeun Kamana-mana, Anu Tiasa Dipasang sareng Bentuk Peralatan Anu Béda. Panangan Boga Pipa Mulus. Lengan Rongga Kaliber ageung Dianggo Pikeun Nyegah gangguan Cat sareng Pipa Udara. Robot Tiasa Dipasang Dina Lahan, Dipasang Dina Tembok, Atanapi Terbalik Pikeun Ngahontal Tata Letak anu Fleksibel. Koréksi Posisi Gabungan Robot Ngalegaan Rentang Gerak Épéktip, Sareng Obyek Pikeun Dicét tiasa Ditempatkeun Di Caket Robot.

  • Yaskawa Painting Robot Motoman-Mpx3500

    Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx3500

    The Mpx3500 Semprot Palapis Robot Gaduh Kapasitas Beban Pigeulangan Luhur, Kapasitas Beban Maksimum 15kg, Kisaran Dinamis Maksimum 2700mm, Pendant Layar Sentuh Gampang Dipaké, Reliabilitas Tinggi Sareng Kinerja Unggul Mutlak. Mangrupikeun Alat Semprot Anu Idéal Pikeun Awak Sacara Otomatis Sareng Bagian-bagianna, Kitu ogé Rupa-rupa Aplikasi Séjénna, Kusabab Éta Nyiptakeun Perlakuan Permukaan anu Halus, Lengkep, Lukisan Cekap Sareng Aplikasi Distribusi.