YASKAWA MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot

Pedaran pondok:

The YASKAWA MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot ngagaduhan beban maksimum 50Kg sareng kisaran maksimum 2061mm. Ngalangkungan fungsi anu inti sareng komponenana inti, éta tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna sapertos bagian anu nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The YASKAWA MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot ngagaduhan beban maksimum 50Kg sareng kisaran maksimum 2061mm. Ngalangkungan fungsi anu inti sareng komponenana inti, éta tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna sapertos bagian anu nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah.

MOTOMAN-GP50 ngadopsi struktur panangan kerung kalayan kabel internal, anu ngirangan larangan gerak kusabab gangguan kabel, ngaleungitkeun sambungan, sareng langkung merenah pikeun ngajar.

The MOTOMAN-GP50 muatan sareng ngabongkar robot ngahontal kapasitas penanganan anu super-kuat ngalangkungan anu munggaran dina kelas na massa anu tiasa diunduh, kagancangan, sareng torsi anu diidinan tina poros pigeulang. Ngahontal kagancangan anu pangluhurna di kelas 50Kg sareng nyumbang kana ningkatkeun produktivitas palanggan. Ku ningkatkeun kontrol akselerasi sareng dé decélasi, teu kedah ngandelkeun sikep, waktos percepatan sareng peresutan disingkat dugi ka watesna, sareng obyék beurat sareng klem ganda tiasa dipasang.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 50Kg 2061mm ± 0,03mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
570Kg 4.5kVA 180 ° / detik 178 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
178 ° / detik 250 ° / detik 250 ° / detik 360 ° / detik

Ieu ngamuat sareng ngabongkar robot MOTOMAN-GP50 cocog pikeun Kabinet kontrol YRC1000, anu ukuranana umum di bumi sareng di luar negeri. Pikeun panggunaan asing, trafo tiasa dianggo pikeun tegangan catu daya asing. Ku ngaminimalkeun fluktuasi lintasan disababkeun ku bédana dina kecepatan operasi, waktos konfirmasi dikirangan. Robot ngajar pendant sareng sikep tiasa dikonfirmasi ku modél robot 3D. Ku némpél layar, kursor tiasa dialihkeun sareng digulung ngalangkungan operasi intuitif, anu ngagaduhan operabilitas langkung luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali