Robot Las

  • YASKAWA laser welding robot MOTOMAN-AR900

    YASKAWA laser las robot MOTOMAN-AR900

    Bahan gawena leutik laser las robot MOTOMAN-AR900, 6-sumbu nangtung multi-gabungan ngetik, payload maksimum 7Kg, maksimal manjang horizontal 927mm, cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000, kagunaan kalebet pengelasan arc, pamrosésan laser, sareng penanganan. Éta ngagaduhan stabilitas anu luhur sareng cocog pikeun seueur jinis ieu lingkungan kerja, hemat biaya, mangrupikeun pilihan kahiji seueur perusahaanMOTOMAN Yaskawa robot.

  • YASKAWA Automatic welding robot AR1440

    YASKAWA Otomatis robot las AR1440

    Robot las otomatis AR1440, kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi, fungsi spatter rendah, operasi kontinyu 24 jam, cocog pikeun ngelas baja karbon, stainless steel, lambar galvanis, alloy aluminium sareng bahan sanésna, seueur dianggo dina sababaraha bagian mobil, logam Mebel, alat kabugaran, mesin rékayasa sareng proyek las séjén. 

  • Yaskawa arc welding robot AR2010

    Robot las arc Yaskawa AR2010

    The Robot las arc Yaskawa AR2010, kalayan bentang panangan taun 2010 mm, tiasa nyandak beurat 12KG, anu ngamaksimalkeun kagancangan robot, kabébasan gerak sareng kualitas las! Métode pamasangan utama robot las arc ieu nyaéta: jinis lantai, jinis tibalik-handap, jinis dipasang témbok, sareng jinis condong, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.

  • Yaskawa spot welding robot MOTOMAN-SP165

    Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165

    The Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165 nyaéta robot multi-fungsi anu saluyu sareng gun las alit sareng sedeng. Éta mangrupikeun 6-sumbu nangtung multi-gabungan tipe, kalayan beban maksimum 165Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000 sareng kagunaan pikeun las titik sareng transportasi.

  • Yaskawa Spot Welding Robot SP210

    Yaskawa Spot Las Robot SP210

    The Robot Yaskawa Spot Las Workstation SP210 ngagaduhan beban maksimal 210Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Kagunaanna kaasup titik las sareng penanganan. Éta cocog pikeun listrik, listrik, mesin, sareng industri mobil. Widang anu paling sering dianggo nyaéta lokakarya otomatis pikeun badan mobil.

  • Yaskawa welding robot AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730 dipaké pikeun las arc, pamrosésan laser, penanganan, sareng sajabana, kalayan beban maksimum 25Kg sareng kisaran maksimum 1,730mm. Kagunaanna kaasup las busur, pamrosésan laser, sareng penanganan.