Robot Las Spot

  • Yaskawa spot welding robot MOTOMAN-SP165

    Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165

    The Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165 nyaéta robot multi-fungsi anu saluyu sareng gun las alit sareng sedeng. Éta mangrupikeun 6-sumbu nangtung multi-gabungan tipe, kalayan beban maksimum 165Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000 sareng kagunaan pikeun las titik sareng transportasi.

  • Yaskawa Spot Welding Robot SP210

    Yaskawa Spot Las Robot SP210

    The Robot Yaskawa Spot Las Workstation SP210 ngagaduhan beban maksimal 210Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Kagunaanna kaasup titik las sareng penanganan. Éta cocog pikeun listrik, listrik, mesin, sareng industri mobil. Widang anu paling sering dianggo nyaéta lokakarya otomatis pikeun badan mobil.