Yaskawa Ngatur Robot Motoman-Gp25

Pedaran pondok:

The Yaskawa MOTOMAN-GP25 robot penanganan tujuan umum, kalayan pungsi anu euyeub sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian massal.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The Yaskawa MOTOMAN-GP25 tujuan umum robot nanganan, Kalayan fungsi anu euyeub sareng komponenana inti, tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian anu seueur.

MOTOMAN-GP25 universal robot nanganan ngagaduhan beban maksimum 25Kg sareng kisaran maksimum 1730mm. Éta gaduh payload, kakuatan sareng kakuatan pigeulang pangluhurna anu diijinkeun di kelas na. Éta tiasa ngahontal kapasitas mindahkeun anu luhur, pilihan anu idéal pikeun aplikasi pangolahan sareng bungkusan angkatan ageung. Desain pangurangan gangguan ngamungkinkeun pikeun damel babarengan sareng robot sanésna langkung caket sareng teu aya halangan, sareng tiasa dianggo pikeun nanganan, metik / ngarangkep, palététis, dirakit / dibungkus, jst.

Bagian pigeulang tina Robot MOTOMAN-GP25 ngadopsi standar IP67, sareng struktur anti anti gangguan tiasa dipimpin saluyu sareng dasar gabungan. Ningkatkeun produktivitas. Jumlah kabel antara robot sareng kabinet kontrol diréduksi tina dua janten hiji, anu ngirangan pisan waktos pikeun ngagantian kabel biasa, ningkatkeun daya tahan sareng nyayogikeun alat-alat saderhana.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 25kg 1730mm ± 0,02mm
Beurat Sasayogian tanaga s Axis l Axis
250kg 2.0kva 210 ° / detik 210 ° / detik
u Axis r Axis b Sumbu Taksi
265 ° / detik 420 ° / detik 420 ° / detik 885 ° / detik

MOTOMAN-GP25 ngadopsi struktur panangan kerung, anu tiasa ngahijikeun kabel sénsor sareng pipa gas di jerona pikeun ngirangan gangguan antara panangan sareng alat periferal, sareng laju sintésis naékkeun sakitar 30% dibandingkeun sareng modél anu aya. Waktos siklus diréduksi sareng ningkat. Efisiensi produksi nyiptakeun nilai langkung luhur pikeun perusahaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali