Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp7

Pedaran pondok:

Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7mangrupikeun robot ukuran leutik pikeun pananganan umum, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos nyengkram, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian ageung. Éta ngagaduhan beban maksimum 7KG sareng perpanjangan maksimum maksimal 927mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7 mangrupikeun robot ukuran leutik pikeun penanganan umum, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna, sapertos parebut, masang, ngarakit, ngagiling, sareng ngolah bagian massal. Éta ngagaduhan beban maksimum 7KG sareng perpanjangan maksimum maksimal 927mm.

MOTOMAN-GP7 ngagunakeun téknologi kontrol gerak pang anyarna sareng ngadopsi struktur panangan kerung, anu tiasa ngalebetkeun kabel sensing sareng pipa gas kanggo ngirangan gangguan antara panangan sareng alat periferal. Laju sintésis sakitar 30% langkung luhur tibatan modél aslina. , Éling kana pangirangan waktos taktik, ningkatkeun pisan efisiensi produksi. Pembaharuan struktur mékanis mastikeun pamasangan kompak sareng ningkatkeun kapasitas nanganan. Dibandingkeun sareng model samemehna, éta parantos ngahontal kecepatan luhur anu mutlak sareng presisi tinggi.

Bagian pigeulang MOTOMAN-GP7 robot nangananngadopsi standar IP67, anu ningkatkeun kinerja anti gangguan struktur produk, sareng éta tiasa ditarik ka handap pakait sareng permukaan dasar gabungan. Therobot nanganan GP7 ngirangan jumlah kabel antara kabinet kontrol sareng kabinet kontrol, ningkatkeun kasanggeman bari nyayogikeun peralatan saderhana, ageung ngirangan waktos kanggo ngagantian kabel biasa sareng perawatan anu langkung gampang.

Nanganan Robot  Gambar :

5
4
3

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 7Kg 927mm ± 0,03mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Kombinasi MOTOMAN-GP7 robot nanganansareng kabinet kontrol YRC1000micro tiasa nyumponan kabutuhan anu rupa-rupa sababaraha tegangan sareng spésifikasi kaamanan di panjuru dunya. Hal ieu ngamungkinkeun robot GP pikeun ngahontal fungsi anu paling dioptimalkeun sareng leres-leres ngahontal gerakan anu pangluhurna di dunya. Laju, akurasi lintasan, tahan lingkungan sareng kaunggulan sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali