Robot las arc Yaskawa AR2010

Pedaran pondok:

The Robot las arc Yaskawa AR2010, kalayan bentang panangan taun 2010 mm, tiasa nyandak beurat 12KG, anu ngamaksimalkeun kagancangan robot, kabébasan gerak sareng kualitas las! Métode pamasangan utama robot las arc ieu nyaéta: jinis lantai, jinis tibalik-handap, jinis dipasang témbok, sareng jinis condong, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot las Yaskawa arc   Katerangan :

MOTOMAN-AR robot séri nyayogikeun kinerja anu kuat pikeun aplikasi las arc. Desain penampilan saderhana ngajantenkeun robot kapadetan tinggi gampang dipasang sareng bersih, sareng diadaptasi sapinuhna pikeun dianggo dina lingkungan anu sesah. Serial AR ngagaduhan séri fungsi program anu canggih sareng cocog sareng seueur sensor sareng gun las.

Dibandingkeun sareng MOTOMAN-AR2010 atanapi MOTOMAN-MA2010, éta parantos ngahontal percepatan anu pangluhurna sareng parantos masihan kontribusi anu positip pikeun ningkatkeun produktivitas palanggan.

The Robot las arc Yaskawa AR2010, kalayan bentang panangan taun 2010 mm, tiasa nyandak beurat 12KG, anu ngamaksimalkeun kagancangan robot, kabébasan gerak sareng kualitas las! Métode pamasangan utama robot las arc ieu nyaéta: jinis lantai, jinis tibalik-handap, jinis dipasang témbok, sareng jinis condong, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.

Robot las Yaskawa arc   Gambar :

YASKAWA ARC WELDING ROBOT 4
Yaskawa arc welding robot AR2010 2
YASKAWA ARC WELDING ROBOT
Yaskawa arc welding robot AR2010 1

Detil Téknis tina Robot las Yaskawa arc :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 12Kg 2010mm ± 0,08mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
260Kg 2.0kVA 210 ° / detik 210 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
220 ° / detik 435 ° / detik 435 ° / detik 700 ° / detik

Robot las arc Yaskawa anu seueur dianggo dina industri alat laser, industri alat-alat palapis, industri alat kontrol numeris, industri alat percetakan, industri pengolahan perangkat keras, industri alat batré lithium, sareng komitmen pikeun nyayogikeun pabrik alat-alat kalayan solusi otomasi kontrol industri terpadu sareng produk pendukung. Nyumbang kana paningkatan efisiensi perusahaan, ngabantosan perusahaan ningkatkeun kasalametan produksi, efisiensi produksi, sareng kualitas produk; ngirangan konsumsi énergi; ngamajukeun prosés panilitian robotik sareng pamekaran sareng industrialisasi pikeun nguntungkeun perusahaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali