Tentang Kami

Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd.

Ngeunaan Urang

Kumpeni profil

Saha Kami?

Didirikeun dina 23 Pébruari 2011, Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi komprehensif anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi, sareng pamasaran alat sareng bahan dina bidang robot industri, las sareng motong, sareng nyayogikeun jasa téknis komprehensif. Produk utama perusahaan: robot Yaskawa, sél damel las, stasiun kerja las, ruang damel las, alat las sareng asesoris.

rewarding

Salila 10 taun kerja keras, 10 taun manufaktur taliti, sareng 10 taun jasa dédikasi, Shanghai Jiesheng parantos damel atos dina bidang robotika, tekad pikeun ngabaru, sareng parantos ngahontal hasil anu ngahasilkeun hasil sareng nyaring perusahaan terkemuka dina industri robotika. Hiji proyék demi proyék suksés dikirimkeun, sareng hiji lini produksi saatos anu sanésna sampurna diluncurkeun. Balik ieu mangrupikeun padamelan pagawé Jiesheng kami ti desain dugi ka manufaktur dugi ka pangiriman.
Sakumaha dinyatakeun ku Chen Lijie, umum manajer Jiesheng, Jiesheng kedah nerapkeun strategi merek jasa, palanggan mangrupikeun pondasi, sareng padamelna mangrupikeun praktisi anu ngalaksanakeun strategi mérek. Ngan ku teras-terasan berinovasi sareng nyaring prakték anu mantep sareng tautan pikeun kapuasan konsumén urang tiasa suksés. Ngaliwatan panerapan strategi merek jasa "prakték pangsaéna", kami bakal nyiptakeun tim kepuasan pelanggan sareng perusahaan butik kalayan padamel anu raoseun.

Penegasan industri ngeunaan perusahaan sareng kapercayaan konsumén dina perusahaan nangtoskeun dugi ka mana waé dina pasar. Sapuluh taun mangrupikeun waktos anu pondok pisan dina walungan panjang sejarah. Pikeun Jiesheng, 10 taun mangrupikeun 10 taun transformasi sareng pamekaran, 10 taun diciptakeun cemerlang, sareng 10 taun tumuh gancang. Nalika urang badé ngamimitian perjalanan anyar, sadaya padamel urang di Jiesheng pinuh tanaga, siap ngabagéakeun 10 taun ka payun anu langkung mulia.

Produk seueur dianggo dina las busur, las titik, gluing, motong, nanganan, palletizing, lukisan, panilitian ilmiah sareng pangajaran. Nyayogikeun desain peralatan otomatisasi, instalasi sareng jasa purna jual pikeun pabrik bagian otomatis.

Strategi perusahaan: Nyayogikeun solusi automasi Cina pikeun konsumén global;

Filsafat urang: Janten suplai kualitas luhur peralatan otomatis robotic;

Nilai kami: Tim kalapa, panaratas sareng usaha, inovasi kontinyu, sareng kawani nangtang;

Misi kami: Kami nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé kualitas luhur sareng jasa kualitas luhur;

Téknologi kami: Didukung ku tim téknis senior.

Alamat kantor pusatna: No 319, Huting Road, Songjiang District, Shanghai

Parabotna tampilan