Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx1950

Pedaran pondok:

Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx1950

Jinis multi-gabungan nangtung 6-sumbu ieu ngagaduhan beban maksimum 7Kg sareng kisaran maksimum 1450mm. Éta ngadopsi desain panangan kerung sareng langsing, anu cocog pisan pikeun masang nozel alat panyemprot, sahingga ngahontal panyemprotan anu saé sareng stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Lukisan  Katerangan :

Yaskawa Lukisan Robot Motoman-Mpx1950 Dipaké Pikeun Ngangkut Sareng Nyemprot Karya Bébas Sareng Sedeng. Hal ieu Dipaké sacara lega di Departemén Produksi Karajinan Kayaning Mobil, Méter, Alat Listrik, Sareng Enamel. Jinis Multi-Joint Vertical Multi-Joint 6-Axis Gaduh Maksimum Maksimum 7kg Sareng Jangkauan Maksimum 1450mm. Éta Ngadopsi Desain Leungeun Anu Leueur sareng Langsing, Anu Pisan Cocog Pikeun Masang Nozzles Alat Semprot, Kitu Kéngingkeun Nyemprot Berkualitas Tinggi Sareng Stabil.

Kusabab Evaluasi Ulang Ti Mpx1950 Nyemprot Robot Panangan Kanggo Bérés Karya Anu Leutik sareng Sedeng, Robot Éta Bisa Ngonpigurasikeun Deukeut sareng Objek Anu Bakal Dilapis. Éta Cocog Pikeun Kabinet Kontrol Dx200. Jangkungna Kabinet Kontrol Diréduksi Kira-kira 30% Dibandingkeun sareng Model Asli Kami, Anu Mangrupikeun Kabinet Kontrol Miniatur. Ku Ngawatesan Gerak Robot Kana Rentang Anu Ditetepkeun, Rentang Nyetel Pager Kasalametan Tiasa Dikirangan, Ngahemat Spasi, Sareng Nyayogikeun Langkung Pilihan pikeun Mesin Liane.

Detil Téknis tina  Robot Lukisan:

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 7kg 1450mm ± 0.15mm
Beurat Sasayogian tanaga s Axis l Axis
265kg 2,5kva 180 ° / detik 180 ° / detik
u Axis r Axis b Sumbu Taksi
180 ° / detik 350 ° / detik 400 ° / detik 500 ° / detik

Masing-masing Mpx1950 Alat-alat Pikeun Nyemprot Bébas Pekerjaan Leutik Sareng Sedeng tiasa Ngalengkepan Aksi Anu Ditetepkeun, Sareng Controller Robot Mangrupikeun Alat Anu Ngirim Sinyal Komando Pikeun Sistem Drive Sareng Aktuator Numutkeun Program Input Pikeun Ngontrol Lintasan Gerak Alat Robot Tunggal. Sumawona, Éta Dilengkepan Parangkat Programmable Portabel Anu Tiasa Ngalakukeun Programming Offline. Robot tiasa Jalankeun Luyu sareng Program Lintasan Sateuacanna sareng Parameter Prosés, Anu Seueur Ningkatkeun Efisiensi Lukisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali