Yaskawa Ngatur Robot Motoman-Gp12

Pedaran pondok:

The Yaskawa nanganan robot MOTOMAN-GP12, robot 6 sumbu multi-tujuan, utamina dianggo pikeun kondisi kerja majemuk tina rakitan otomatis. Beban kerja maksimum nyaéta 12kg, radius kerja maksimum nyaéta 1440mm, sareng akurasi posisi nyaéta 0,06mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The Yaskawa nanganan robot MOTOMAN-GP12, a robot 6 sumbu multi-tujuan, utamina dianggo pikeun kaayaan kerja majemuk tina rakitan otomatis. Beban kerja maksimum nyaéta 12kg, radius kerja maksimum nyaéta 1440mm, sareng akurasi posisi nyaéta 0,06mm.

Ieu robot nanganan boga beban kelas hiji, laju sareng pigeulang ténang anu diidinan, tiasa dikontrol ku Kontroler YRC1000, sareng tiasa diprogram ku pendar pajajaran standar ringan atanapi layar sentuh anu gampang dianggo Smart Pendant. Pamasanganana gancang sareng épéktip, sareng operasiana saderhana pisan, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa pangguna sapertos nyengkram, nambalan, ngarakit, ngagosok, sareng ngolah bagian ageung.

Robot séri GP nyambungkeun manipulator ka controller ku ngan ukur hiji kabel, anu gampang disetél, sareng ngirangan biaya perawatan sareng inventaris suku cadang. Cai mibanda tapak leutik sareng ngaminimalkeun gangguan sareng alat-alat periferal.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 7Kg 927mm ± 0,03mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Kalayan paningkatan salajengna ngeunaan épisiénsi produksi pangguna, aya permintaan anu ningkat pikeun robot kalayan beban tinggi, kecepatan tinggi, sareng presisi tinggi di pasar pikeun ngahontal pangaturan saderhana dugi ka jauhna. Salaku tanggapan kana paménta pasar ieu, Yaskawa Electric parantos ngarobih sareng ngarobih struktur mékanis modél aslina, sareng parantos ngembangkeun generasi anyar robot seri GP kalayan beban 7-12 kg, anu tiasa ngadamel sababaraha jinis tugas kalayan akurasi operasi pangluhurna. 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali