YASKAWA AUTOMOBIL nyemprot robot MPX1150

Pedaran pondok:

The mobil nyemprot robot MPX1150 cocog pikeun nyemprotkeun hasil karya alit. Éta tiasa nyandak massa maksimum 5Kg sareng perpanjangan maksimum maksimal 727mm. Éta tiasa dianggo pikeun nanganan sareng nyemprot. Éta dilengkepan kabinét kontrol miniaturized DX200 khusus pikeun nyemprot, dilengkepan pendant ajar standar sareng liontin ngajar-ngabeledug anu tiasa digunakeun di daérah anu bahaya.


Detil Produk

Tanda Produk

Nyemprot Robot  Katerangan :

The mobil nyemprot robot MPX1150 cocog pikeun nyemprotkeun hasil karya alit. Éta tiasa nyandak massa maksimum 5Kg sareng perpanjangan maksimum maksimal 727mm. Éta tiasa dianggo pikeun nanganan sareng nyemprot. Éta dilengkepan kabinét kontrol miniaturized DX200 khusus pikeun nyemprot, dilengkepan pendant ajar standar sareng liontin ngajar-ngabeledug anu tiasa digunakeun di daérah anu bahaya.

The nyemprot robot MPX1150 diwangun ku awak robot, konsol operasi sistem, kabinet distribusi kakuatan, sareng pengendali robot. Awak utama robot 6-sumbu vertikal diartikulasikeun, posisi gabungan tina robot (sumbu S / L henteu diimbangi), sacara efektif tiasa nganggo daérah caket beuteung robot, sareng nempatkeun obyék anu disemprot caket robot pikeun ngawujudkeun robot sareng obyék dilapis Tutup padamelan. Métode instalasi kalebet lanté-dipasang, témbok-dipasang, sareng tibalik-handap pikeun ngahontal perenah anu fleksibel.

Detil Téknis tina  Nyemprot Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 5Kg 727mm ± 0.15mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
57Kg 1kVA 350 ° / detik 350 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
400 ° / detik 450 ° / detik 450 ° / detik 720 ° / detik

Ayeuna teh robot nyemprot didédikasikeun pikeun ngalukis mobil ogé dilengkepan ku alat anu tiasa diprogram portabel anu tiasa ngalaksanakeun program offline sareng tiasa nyetél prosés ngarobah warna. Robot tiasa ngaji numutkeun program lintasan préparasi sareng parameter prosés, anu saéstuna ningkatkeun épéktipitas ngalukis.

Seueur hal anu dianggo dina kahirupan disemprot, sapertos telepon sélulér, mobil, sareng sajabana Ayeuna seueur pabrik anu parantos dianggo nyemprot robot digawekeun. Nyemprot robot tiasa ningkatkeun efisiensi produksi perusahaan, nyayogikeun kualitas nyemprot anu stabil, sareng ngirangan tingkat perbaikan produk-produk réngsé. , Anu ngabantosan ngawangun pabrik héjo anu ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali