YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN GP165R

Pedaran pondok:

YASKAWA NGABANDUNGAN ROBOT MOTOMAN GP165R ngagaduhan beban maksimum 165Kg sareng kisaran dinamis maksimum 3140mm. 


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

Dina bidang panilitian tina robot industri, intél sareng miniaturisasi mangrupikeun arah pamekaran robot ka hareup. Kalayan kamekaran jaman, épisiénsi luhur sareng kagancangan mangrupikeun pancén utama téknologi produksi. Dina raraga ngabébaskeun deui tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, ngirangan biaya produksi, sareng nyingkat dina siklus produksi, anurobot penanganan otomatis GP165R jadian.

The Robot GP165Rngagaduhan beban maksimum 165Kg sareng kisaran dinamis maksimum 3140mm. Éta cocog pikeunLomari kontrol YRC1000. Jumlah kabel antara kabinét kontrol diréduksi jadi hiji, anu ningkatkeun kamampuanana sareng nyayogikeun alat-alat saderhana. Panempatan rak anu unik tiasa sacara efektif nganggo rohangan. Ngaliwatan kombinasi sareng robot sanésna, perenah garis warna diwujudkeun.

Robot tiasa seueur dianggo di pabrik otomatis, bengkel, stasiun kargo, darmaga, sareng sajabana, di tempat anu langkung seueur tanaga kerja, anu tiasa ningkatkeun efisiensi damel sakitar 50%, ngirangan pisan biaya, sareng ngahontal konservasi energi sareng perlindungan lingkungan.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 165Kg 3140mm ± 0,05mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 105 ° / detik 105 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
105 ° / detik 175 ° / detik 150 ° / detik 240 ° / detik

The robot penanganan otomatis GP165Rtiasa ngagentoskeun klasifikasi kargo manual, nanganan, ngamuat sareng ngabongkar, atanapi ngagentos manusa dina ngurus barang bahaya, sapertos bahan radioaktif sareng zat toksik, anu bakal ngirangan intensitas tanaga padamel, ningkatkeun produksi sareng efisiensi damel, sareng ngajantenkeun kahirupan pribadi pagawé Aman, sadar otomatis, intél, teu diatur. Anggo sensor canggih pikeun akurat ngaidentipikasi objék, nganalisis sareng ngolah ku prosesor, sareng ngadamel réspon anu saluyu ngalangkungan sistem drive sareng mékanisme mékanis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali