Posisi

  • Positioner

    Posisi

    The posisator robot lasmangrupikeun bagian penting tina jalur produksi las robot sareng las fleksibilitas plus unit. Parabotna ngagaduhan struktur saderhana sareng tiasa muterkeun atanapi narjamahkeun workpiece dilas kana posisi las anu pangsaéna. Biasana, robot las nganggo dua posisi, hiji pikeun las sareng anu sanés pikeun ngamuat sareng ngabongkarkeun bahan padamelan.