Robot las Yaskawa AR1730

Pedaran pondok:

Robot las Yaskawa AR1730 dipaké pikeun las arc, pamrosésan laser, penanganan, sareng sajabana, kalayan beban maksimum 25Kg sareng kisaran maksimum 1,730mm. Kagunaanna kaasup las busur, pamrosésan laser, sareng penanganan.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Las Yaskawa   Katerangan :

Robot las Yaskawa AR1730 dipaké pikeun las arc, pamrosésan laser, penanganan, sareng sajabana, kalayan beban maksimum 25Kg sareng kisaran maksimum 1,730mm. Kagunaanna kaasup las busur, pamrosésan laser, sareng penanganan.

Unit alat tina Robot las Yaskawa AR1730 tiasa nampung kabinet kontrol robot sareng pasokan listrik las dina waktos anu sasarengan, sahingga tata ruang unit alat langkung gampang dirobih, sareng sadar las kualitas luhur bagian leutik dina unit alat kompak. Perbaikan kualitas diangkut sareng kinerja gerak gancang nyumbang kana paningkatan produktivitas palanggan.

Detil Téknis tina  Robot Las Yaskawa:

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 25Kg 1730mm ± 0,02mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
250Kg 2.0kVA 210 ° / detik 210 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
265 ° / detik 420 ° / detik 420 ° / detik 885 ° / detik

Robot las arc AR1730 cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000. Kabinet kontrol ieu ukuranana leutik, ngirangan rohangan pamasangan sareng ngajantenkeun alat-alatna kompak! Spesifikasi na umum di bumi sareng di luar negeri: spésifikasi Éropa (spésifikasi CE), spésifikasi Amérika Kalér (spésifikasi UL), sareng standarisasi global. Kalayan kombinasi anu dua, ngalangkungan akselerasi sareng kontrol déélasi anyar, waktos siklus ningkat dugi ka 10% dibandingkeun sareng modél anu aya, sareng kasalahan akurasi lintasan nalika parobihan tindakan 80% langkung luhur tibatan modél anu aya, sadar presisi tinggi, kecepatan luhur sareng stabilitas tinggi operasi.

The Robot las arc AR1730 parantos seueur dianggo dina industri manufaktur mobil. Bagian las sapertos mobil chassis, frame seat, gantung mobil, mesin konstruksi, mesin pertanian, damel kapal sareng rel panduan sadayana dianggo dina las robot, khususna dina produksi las chassis mobil. . Efisiensi sareng stabilitas tinggi tina las robot ngajantenkeun langkung seueur jalma milih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali