YASKAWA nanganan robot MOTOMAN-GP225

Pedaran pondok:

The Robot penanganan gravitasi skala gedé YASKAWA MOTOMAN-GP225 ngagaduhan beban maksimum 225Kg sareng kisaran gerakan maksimum 2702mm. Panggunaan IIts kalebet transportasi, pikt / bungkus, palétisasi, perakitan / distribusi, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

The robot penanganan gravitasi skala gedé MOTOMAN-GP225 ngagaduhan beban maksimum 225Kg sareng kisaran gerakan maksimum 2702mm. Kagunaanna kalebet transportasi, pikt / bungkus, palétisasi, perakitan / distribusi, jst.

MOTOMAN-GP225 ngahontal kapasitas penanganan anu luhung ngalangkungan kualitas mawa, kecepatan, sareng torsi anu tiasa diidinkeun tina poros pigeulang dina tingkat anu sami. Ngahontal kagancangan anu saé dina kelas 225Kg sareng nyumbang kana ningkatkeun produktivitas palanggan. Ku ningkatkeun akselerasi sareng pangendalian percepatan, waktos percepatan sareng percepatan disingkat dugi ka wates tanpa ngandelkeun sikep. Bobot bawa nyaéta 225Kg, sareng éta tiasa nyandak objék beurat sareng klem dua kali.

Robot penanganan ageung MOTOMAN-GP225 cocog pikeun Kabinet kontrol YRC1000 sareng nganggo kabel catu daya pikeun ngirangan waktos timbel. Nalika ngaganti kabel internal, data titik aslina tiasa dijaga tanpa nyambungkeun batréna. Ngurangan jumlah kabel sareng konektor pikeun ningkatkeun performa padamelan. Tingkat perlindungan pigeulang nyaéta standar IP67, sareng éta ngagaduhan struktur pigeulang anu tahan lingkungan.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 225Kg 2702mm ± 0,05mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
1340Kg 5.0kVA 100 ° / detik 90 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
97 ° / detik 120 ° / detik 120 ° / detik 190 ° / detik

Ngatur robot seueur dianggo dina pananganan otomatis alat-alat mesin, garis produksi otomatis mesin punch, garis perakitan otomatis, palététisasi sareng penanganan, sareng kontainer. Hal ieu dipeunteun ku seueur nagara sareng parantos ngainvestasikeun seueur tanaga tanaga sareng sumberdaya matérial dina panilitian sareng panerapan, khususna dina suhu luhur, tekanan tinggi, lebu, noise, sareng radioaktif sareng acara-acara anu tercemar, sareng éta langkung seueur dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali