Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp8

Pedaran pondok:

YASKAWA MOTOMAN-GP8mangrupikeun bagian tina séri robot GP. Beban maksimum na 8Kg, sareng jajaran gerak na nyaéta 727mm. Beban ageung tiasa dilaksanakeun dina sababaraha daérah, nyaéta waktos anu paling luhur anu diijinkeun ku pigeulang tingkat anu sami. 6-sumbu vertikal multi-gabungan ngadopsi bentuk sabuk, bentuk leutik sareng langsing bentuk panangan pikeun ngaleutikan daérah gangguan sareng tiasa disimpen dina sagala rupa alat dina situs produksi pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Nanganan Robot  Katerangan :

YASKAWA MOTOMAN-GP8 mangrupikeun bagian tina séri robot GP. Beban maksimum na 8Kg, sareng jajaran gerak na nyaéta 727mm. Beban ageung tiasa dilaksanakeun dina sababaraha daérah, nyaéta kakuatan pangluhurna anu diijinkeun ku pigeulang tingkat anu sami. 6-sumbu vertikal multi-gabungan ngadopsi bentuk sabuk, bentuk leutik sareng langsing bentuk panangan pikeun ngaleutikan daérah gangguan sareng tiasa disimpen dina sagala rupa alat dina situs produksi pangguna.

Robot nanganan GP8 cocog pikeun parebut, masang, ngarakit, ngagiling sareng ngolah bagian ageung. Éta nganut struktur standar IP67 sareng gaduh kinerja anti gangguan anu kuat. Ukuran pikeun ngaganggu perkara luar nagri diperkuat dina bagian drive arm, anu tiasa ngaréspon sababaraha situs produksi pangguna.

Kabel link antara multifungsi ieu robot nanganan sareng anu ngadukung kabinet kontrol YRC1000 parantos robih ti dua janten hiji, anu nyingkat waktos mimiti-alatna, ngajantenkeun kabel langkung ringkes, sareng ngirangan waktos kanggo ngagantian kabel biasa. Permukaanna didesain ku permukaan anu henteu gampang pikeun ditutupan ku lebu, anu merenah pikeun dibersihkeun, saderhana dijaga, sareng ngagaduhan kinerja lingkungan anu luhur pisan.

Detil Téknis ngeunaan Handling Robot :

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
6 8kg 727mm ± 0,01mm
Beurat Sasayogian tanaga s Axis l Axis
32kg 1.0kva 455 ° / detik 385 ° / detik
u Axis r Axis b Sumbu Taksi
520 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

YASKAWA MOTOMAN-GP8 tiasa dipasang dina taneuh, tibalik-handap, dipasang témbok, sareng condong. Nalika dipasang témbok atanapi condong, gerakan sumbu-s bakal diwatesan. Desain ipis-panangan ngamungkinkeun pamasangan saderhana, gancang sareng éfisién dina rohangan pangleutikna, kalayan gangguan minimal kana alat-alat sanésna, sareng struktur anu fleksibel sareng kompak na ngagaduhan pangendalian percepatan sareng percepatan anu hadé, ngajantenkeun idéal pikeun perakitan gancang sareng prosés pangolahan pilih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali