Produk

  • YASKAWA laser welding robot MOTOMAN-AR900

    YASKAWA laser las robot MOTOMAN-AR900

    Bahan gawena leutik laser las robot MOTOMAN-AR900, 6-sumbu nangtung multi-gabungan ngetik, payload maksimum 7Kg, maksimal manjang horizontal 927mm, cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000, kagunaan kalebet pengelasan arc, pamrosésan laser, sareng penanganan. Éta ngagaduhan stabilitas anu luhur sareng cocog pikeun seueur jinis ieu lingkungan kerja, hemat biaya, mangrupikeun pilihan kahiji seueur perusahaanMOTOMAN Yaskawa robot.

  • YASKAWA Automatic welding robot AR1440

    YASKAWA Otomatis robot las AR1440

    Robot las otomatis AR1440, kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi, fungsi spatter rendah, operasi kontinyu 24 jam, cocog pikeun ngelas baja karbon, stainless steel, lambar galvanis, alloy aluminium sareng bahan sanésna, seueur dianggo dina sababaraha bagian mobil, logam Mebel, alat kabugaran, mesin rékayasa sareng proyek las séjén. 

  • Yaskawa arc welding robot AR2010

    Robot las arc Yaskawa AR2010

    The Robot las arc Yaskawa AR2010, kalayan bentang panangan taun 2010 mm, tiasa nyandak beurat 12KG, anu ngamaksimalkeun kagancangan robot, kabébasan gerak sareng kualitas las! Métode pamasangan utama robot las arc ieu nyaéta: jinis lantai, jinis tibalik-handap, jinis dipasang témbok, sareng jinis condong, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.

  • Yaskawa spot welding robot MOTOMAN-SP165

    Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165

    The Robot las Yaskawa spot MOTOMAN-SP165 nyaéta robot multi-fungsi anu saluyu sareng gun las alit sareng sedeng. Éta mangrupikeun 6-sumbu nangtung multi-gabungan tipe, kalayan beban maksimum 165Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Éta cocog pikeun kabinet kontrol YRC1000 sareng kagunaan pikeun las titik sareng transportasi.

  • Yaskawa Spot Welding Robot SP210

    Yaskawa Spot Las Robot SP210

    The Robot Yaskawa Spot Las Workstation SP210 ngagaduhan beban maksimal 210Kg sareng kisaran maksimum 2702mm. Kagunaanna kaasup titik las sareng penanganan. Éta cocog pikeun listrik, listrik, mesin, sareng industri mobil. Widang anu paling sering dianggo nyaéta lokakarya otomatis pikeun badan mobil.

  • Yaskawa welding robot AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730 dipaké pikeun las arc, pamrosésan laser, penanganan, sareng sajabana, kalayan beban maksimum 25Kg sareng kisaran maksimum 1,730mm. Kagunaanna kaasup las busur, pamrosésan laser, sareng penanganan.

  • YASKAWA RD350S

    YASKAWA RD350S

    Las kualitas luhur tiasa dihontal pikeun pelat ipis sareng sedeng-kandel

  • Inverter DC pulse TIG arc welding machine VRTP400 (S-3)

    Inverter DC pulsa TIG arc welding machine VRTP400 (S-3)

    Mesin las arc TIG VRTP400 (S-3), ngagaduhan fungsi modeu pulsa anu euyeub sareng beragam, anu tiasa ngahontal langkung saé las numutkeun bentuk bahan padamelan;

  • TIG Welding Machine 400TX4

    Mesin Las TIG 400TX4

    1. Pikeun pindah modeu las TIG ku 4, pikeun ngatur urutan waktos ku 5.

    2. waktos pre-flow gas & post-flow, nilai ayeuna, frekuensi pulsa, siklus tugas & waktos slop tiasa disaluyukeun nalika Kawah Dina dipilih.

    3. kisaran pangaturan frékuénsi pulsa nyaéta 0.1-500Hz.

  • Welding robot workcell /welding robot work station

    Las workcell robot / stasiun pagawéan robot las

    Las workcell robot tiasa dianggo dina produksi, instalasi, tés, logistik sareng tautan produksi sanésna, sareng seueur dianggo dina kendaraan otomotif sareng suku cadang mobil, mesin konstruksi, angkot, rel listrik, alat-alat listrik tegangan rendah, listrik, alat-alat IC, industri militér, bako, kauangan , ubar, Metalurgi, percetakan sareng penerbitan gaduh seueur aplikasi ...

  • Positioner

    Posisi

    The posisator robot lasmangrupikeun bagian penting tina jalur produksi las robot sareng las fleksibilitas plus unit. Parabotna ngagaduhan struktur saderhana sareng tiasa muterkeun atanapi narjamahkeun workpiece dilas kana posisi las anu pangsaéna. Biasana, robot las nganggo dua posisi, hiji pikeun las sareng anu sanés pikeun ngamuat sareng ngabongkarkeun bahan padamelan.

  • YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ palletizing robot

    Robot palletizing YASKAWA MOTOMAN-MPL160

    Robot palletizing MOTOMAN-MPL160Ⅱ, 5-sumbu nangtung multi-sendi tipe, massa beban maksimum 160Kg, perpanjangan maksimum maksimal 3159mm, kalayan kecepatan-gancang sareng ciri stabil. Sadaya poros gaduh kaluaran daya anu rendah, henteu kedah pager kaamanan, sareng alat mékanisna saderhana. Sareng ngagunakeun sumbu L-sumbu panjang palletizing cocog sareng sumbu U pikeun ngahontal kisaran palletizing panggedéna sareng minuhan kabutuhan pangguna dugi ka jauhna.

123 Teras> >> Halaman 1/3