Robot palasik YASKAWA MPL800Ⅱ

Pedaran pondok:

Logistik kotak-gancang sareng presisi tinggi Robot palasik YASKAWA MPL800Ⅱ ngagunakeun sumbu L-panjang sareng sumbu U cocog pikeun palét pikeun ngahontal kisaran palletizing panggedéna. Struktur kontrol sumbu T-sumbu tiasa ngandung kabel pikeun nyingkahan gangguan Nol tina pakakas parangkat sareng periferal. Parangkat lunak palletizing MOTOPAL tiasa dipasang, sareng programmer ngajar tiasa dianggo pikeun operasi palletizing. Program palletizing sacara otomatis dihasilkeun, waktos pamasanganna pondok, langkung merenah pikeun milih atanapi ngalih operasi, saderhana sareng gampang diajar, sareng ningkatkeun efisiensi operasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Robot Palletizing  Katerangan :

Logistik kotak robot palletizing MPL800Ⅱ ngagaduhan kualitas stabil sareng presisi, kalayan beurat mawa maksimum 800Kg sareng kisaran maksimum 3519mm. Robot palétét anu seueur dianggo dina bungkus, logistik, tuangeun, inuman, kimia, konstruksi, ubar sareng industri sanés. Aranjeunna tiasa ngalengkepan operasi pangepakan, penanganan, palletizing, sareng depalletizing tina sababaraha produk sapertos tuangeun, ubar, bir sareng inuman, jst. Otomatis produksi produksi tradisional parantos ningkatkeun kapasitas produksi sareng manpaat ékonomi.

Logistik kotak-gancang sareng presisi tinggi robot palletizing MPL800Ⅱ ngagunakeun sumbu L-panjang sareng sumbu U cocog pikeun palét pikeun ngahontal kisaran palletizing panggedéna. Struktur kontrol sumbu T-sumbu tiasa ngandung kabel pikeun nyingkahan gangguan Nol tina pakakas parangkat sareng periferal. Parangkat lunak palletizing MOTOPAL tiasa dipasang, sareng programmer ngajar tiasa dianggo pikeun operasi palletizing. Program palletizing sacara otomatis dihasilkeun, waktos pamasanganna pondok, langkung merenah pikeun milih atanapi ngalih operasi, saderhana sareng gampang diajar, sareng ningkatkeun efisiensi operasi.

Detil Téknis tina  Robot Palletizing:

Paksi dikawasa Payload Max Range kerja Repéatabilitas
4 800Kg 3159mm ± 0,5mm
Beurat Sasayogian tanaga S Axis L Axis
2550Kg 10kVA 65 ° / detik 65 ° / detik
U Axis Sumbu Sunda B Axis Taksi
65 ° / detik - ° / detik - ° / detik 125 ° / detik

Logistik kotak robot palletizing MPL800Ⅱ mangrupikeun modél khusus anu dianggo pikeun palétét sareng kiriman palét, kotak, sareng bahan. Éta ngabéréskeun kakirangan tanaga gawé, ningkatkeun épisiénsi produksi tenaga kerja, ngirangan biaya produksi, ngirangan intensitas tenaga kerja, sareng ningkatkeun lingkungan produksi. Kusabab epidemi pneumonia makuta anyar global ayeuna, nyingkahan jalma tina operasi produksi pekat,robot palletizing parantos janten pilihan pangguna anu langkung seueur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali